Oldal kiválasztása

CSAPATUNK

Kis Ervin Egon

Partner, vezető tanácsadó

Az e-kereskedelem, digitális gazdaság területén 2004. óta dolgozó stratégiai és üzletfejlesztési tanácsadó, 2008-2014 között két cikluson át volt a SzEK.org elnöke. 1999-ben indította el az egyik első hazai webshopot, a főleg DVD-kereskedelemmel foglalkozó NetPiac.hu-t. A vállalkozást – amely akkoriban egyike volt a 10 legnagyobb hazai e-kereskedelmi cégnek – az RTL majd a Bookline vásárolta fel. A szakember azóta elsősorban e-kereskedelmi stratégiai tanácsadással, üzleti tervezéssel és üzletfejlesztéssel foglalkozik.

email

Kis Ervin Egon

w

Bemutatkozó interjú

Gordon Ákos

Partner, senior tanácsadó

Számítógépes mérnökként végezte tanulmányait. Diplomája megszerzése után a Magyar Nemzeti Múzeum rendszergazdájaként dolgozott két évet, majd barátaival 2000-ben megalapította a Virgo Systems Kft.-t. A garázscégként induló mikrovállalkozásban előbb maga is szoftverfejlesztéssel foglalkozott, majd az egyre szaporodó megbízások miatt project managementre szakosodott. 2007-től a dinamikusan növekvő cég kereskedelmi igazgatójaként dolgozik. Az ebből fakadó tapasztalati tudását stratégiai tanácsadás kapcsán kamatoztatja az ügyfelek irányában.

email

Gordon Ákos

w

Bemutatkozó interjú

Donáth Fruzsina

Senior tanácsadó

Hatéves e-kereskedelmi tapasztalata során négy év alatt megtízszerezte az általa vezetett Mall.hu árbevételét, amivel a cég dobogós szereplővé vált a magyar piacon. Ezt követően a Bónusz Brigád operatív vezetésével foglalkozott. Két éve ellenőrző bizottsági tag a SzEK.org e-kereskedelmi szövetségben.
Gazdag e-kereskedelmi tapasztalatával és átfogó piaci ismereteivel 2017. augusztusától erősíti a SmartCommerce Consulting tanácsadói csapatát.

email

Donáth Fruzsina

w

Bemutatkozó interjú

Kovaliczky Tamás

Senior tanácsadó

2014től a Virgónál vezető tanácsadóként dolgozott, előtte a hazai piac egyik vezető digitális ügynökségénél volt key account manager. Pályafutását egy magyar-kanadai webfejlesztő cégnél kezdte, majd a későbbiekben projektmenedzserként szerzett tapasztalatot webes és mobilos projektekben egyaránt. Feladata elsősorban az ügyféligények, elvárások felmérése, technológiai és stratégiai tanácsadás.

email

Kovaliczky Tamás

Falusi Ákos

Senior tanácsadó

A Budapesti Gazdasági Főiskolán végzett közgazdász. Tanulmányai befejeztével az IBM magyarországi leányvállalatánál helyezkedett el, ahol pénzügyi területen dolgozott. 2016 végén csatlakozott a SmartCommerce Consulting csapatához, ahol elsődleges feladata üzleti stratégia kialakítás és tanácsadás senior tanácsadó vezetése alatt.

email

Falusi Ákos

w

Bemutatkozó interjú

Petrezselyem Péter SmartCommerce Consulting

Petrezselyem Péter

Senior tanácsadó

A Corvinus Vezetés és szervezés Msc szakán végzett közgazdász, aki korábban egy  multinacionális cégnél informatikai szakemberként, majd a Virgo Systemsnél product ownerként tevékenykedett. 2016 óta hazai KKV-k számára nyújtott stratégiai tanácsadások aktív tagja. Üzleti stratégia kialakításával, célpiac meghatározásával és üzleti modellezéssel foglalkozik.

email

Petrezselyem Péter

w

Bemutatkozó interjú

Mándics Tímea profil

Mándics Tímea

Üzleti elemző

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen végzett közgazdász, aki már a tanulmányai alatt a British Telecommunicationsnél képzés és oktatás szervezéssel foglalkozott. 2020 elején csatlakozott a Smart Commerce Consulting csapatához ahol elsősorban üzleti adatok elemzésével és tanácsadói háttérmunkával foglalkozik.

email

Mándics Tímea

w

Bemutatkozó interjú

Nagy Nándor Smart Commerce Consulting

NAGY NÁNDOR

Senior elemző

Egyetemi tanulmányai befejezése után piackutatási elemzőként kezdte karrierjét 2000-ben. A későbbiek során különböző ügynökségeknél kutatásvezetőként, illetve senior elemzőként dolgozott. Az utóbbi években érdeklődési területe a vállalati adatvagyon kezelésével és elemzési lehetőségeivel bővült.
Munkaköre elsősorban az üzletfejlesztési/tanácsadási projekteink adatelemzéshez kapcsolódó fázisainak menedzselése.

email

Nagy Nándor