Oldal kiválasztása

RÓLUNK

A Virgo Systems stratégiai megállapodást kötött Kis Ervin Egonnal, annak érdekében, hogy üzleti, üzletfejlesztési és stratégiai tanácsadással is kibővítse jelenlegi szolgáltatási portfólióját. Így jött létre a  SmartCommerce Consulting üzletág, Kis Ervin Egon üzleti tanácsadó vezetésével.

Az elektronikus kereskedelem világszerte a gazdaság legnagyobb növekedést produkáló területe: az évi kétszámjegyű bővülés másfél évtizede folyamatos. Érthető, hogy ez a konjunktúra vállalkozások ezreit ösztönzi arra, hogy maguk is belevágjanak valamilyen online üzletbe (startup-ok), vagy meglévő tevékenységüket terjesszék ki digiális irányba (digitális transzformáció).

A különféle kutatások Magyarországon a webshopok számát 4-6 ezer közé teszik, miközben a teljes hazai e-kereskedelem nagyjából 80%-át néhány tucatnyi kereskedő realizálja. A szolgáltatások terén ugyanez a helyzet: az online térben induló startup-ok 90%-a sikertelen lesz és rövid időn belül befejezi tevékenységét vagy csődbe megy.

Akik sikeresek, azok viszont jellemzően nagyon sikeresek, és a vállalkozásukba fektetett energia és pénz sokszorosan megtérül !Sokan szeretnék tudni, mi ennek a sikernek titka.

Na ez az, aminek feltárásában mi segíteni tudunk!

Könnyű lenne azt ígérni, hogy ha minket választ, akkor mi garantáljuk a sikert. De mi továbbra is azok a tanácsadók maradunk, akik támogatják nem pedig becsapják ügyfeleiket.

Amit mi kínálunk az több év, közel száz projekt elvégzése alatt kiforrott és bevált módszertan szerinti tudatos kutatás, építkezés és mérés, azaz jelentős mértékű gyakorlat eredménye.

Mi hisszük, hogy az alapos előkészítés, kutatás és a helyes következtetések levonása, majd később a folyamatos finomhangolás a siker kulcsa. Emellett elengedhetetlen a kitartás, a türelem, a termékhez és a vásárlóhoz való alázatos hozzáállás.

Akár induló vállalkozásról, egy változó életszakaszban lévő középvállalatról, vagy egy új, más piacra lépés előtt álló cégről van szó, mi támogató partnerei leszünk ebben a sokszor nehéz folyamatban. Szaktudásunkkal és tapasztalatainkkal segítjük a döntéseinek meghozatalában.