SMART COMMERCE CONSULTING

A Virgo Systems stratégiai megállapodást kötött Kis Ervin Egonnal, annak érdekében, hogy üzleti, üzletfejlesztési és stratégiai tanácsadással is kibővítse jelenlegi szolgáltatási portfólióját. Így jött létre a  SmartCommerce Consulting üzletág, Kis Ervin Egon üzleti tanácsadó vezetésével.

Az elektronikus kereskedelem világszerte a gazdaság legnagyobb növekedést produkáló területe: az évi kétszámjegyű bővülés másfél évtizede folyamatos. Érthető, hogy ez a konjunktúra vállalkozások ezreit ösztönzi arra, hogy maguk is belevágjanak valamilyen online üzletbe (startup-ok), vagy meglévő tevékenységüket terjesszék ki digiális irányba (digitális transzformáció).

A különféle kutatások Magyarországon a webshopok számát 4-6 ezer közé teszik, miközben a teljes hazai e-kereskedelem nagyjából 80%-át néhány tucatnyi kereskedő realizálja. A szolgáltatások terén ugyanez a helyzet: az online térben induló startup-ok 90%-a sikertelen lesz és rövid időn belül befejezi tevékenységét vagy csődbe megy.

Akik sikeresek, azok viszont jellemzően nagyon sikeresek, és a vállalkozásukba fektetett energia és pénz sokszorosan megtérül!

Sokan szeretnék tudni, mi ennek a sikernek titka.

Na ez az, aminek feltárásában mi segíteni tudunk!

Könnyű lenne azt ígérni, hogy ha minket választ, akkor mi garantáljuk a sikert. De mi továbbra is azok a tanácsadók maradunk, akik támogatják nem pedig becsapják ügyfeleiket.

Amit mi kínálunk az több év, közel száz projekt elvégzése alatt kiforrott és bevált módszertan szerinti tudatos kutatás, építkezés és mérés, azaz jelentős mértékű gyakorlat eredménye.

Mi hisszük, hogy az alapos előkészítés, kutatás és a helyes következtetések levonása, majd később a folyamatos finomhangolás a siker kulcsa. Emellett elengedhetetlen a kitartás, a türelem, a termékhez és a vásárlóhoz való alázatos hozzáállás.

Akár induló vállalkozásról, egy változó életszakaszban lévő középvállalatról, vagy egy új, más piacra lépés előtt álló cégről van szó, mi támogató partnerei leszünk ebben a sokszor nehéz folyamatban. Szaktudásunkkal és tapasztalatainkkal segítjük a döntéseinek meghozatalában.

MUNKATÁRSAK

egon_negyzetkep

Kis Ervin Egon
Partner, Vezető tanácsadó
Linkedin  /  E-mail

Az e-kereskedelem, digitális gazdaság területén 2004. óta dolgozó stratégiai és üzletfejlesztési tanácsadó, 2008-2014 között két cikluson át volt a SzEK.org elnöke. 1999-ben indította el az egyik első hazai webshopot, a főleg DVD-kereskedelemmel foglalkozó NetPiac.hu-t. A vállalkozást – amely akkoriban egyike volt a 10 legnagyobb hazai e-kereskedelmi cégnek – az RTL majd a Bookline vásárolta fel. A szakember azóta elsősorban e-kereskedelmi stratégiai tanácsadással, üzleti tervezéssel és üzletfejlesztéssel foglalkozik.

Gordon Ákos
Partner, Senior tanácsadó
Linkedin / E-mail

Számítógépes mérnökként végezte tanulmányait. Diplomája megszerzése után a Magyar Nemzeti Múzeum rendszergazdájaként dolgozott két évet, majd barátaival 2000-ben megalapította a Virgo Systems Kft.-t. A garázscégként induló mikrovállalkozásban előbb maga is szoftverfejlesztéssel foglalkozott, majd az egyre szaporodó megbízások miatt project managementre szakosodott. 2007-től a dinamikusan növekvő cég kereskedelmi igazgatójaként dolgozik. Az ebből fakadó tapasztalati tudását stratégiai tanácsadás kapcsán kamatoztatja az ügyfelek irányában.

akos_610
Fruzsi igazolvany

Donáth Fruzsina
Senior tanácsadó
Linkedin / E-mail

Hatéves e-kereskedelmi tapasztalata során négy év alatt megtízszerezte az általa vezetett Mall.hu árbevételét, amivel a cég dobogós szereplővé vált a magyar piacon. Ezt követően a Bónusz Brigád operatív vezetésével foglalkozott. Két éve ellenőrző bizottsági tag a SzEK.org e-kereskedelmi szövetségben.
Gazdag e-kereskedelmi tapasztalatával és átfogó piaci ismereteivel 2017. augusztusától erősíti a SmartCommerce Consulting tanácsadói csapatát.

Petrezselyem Péter
Tanácsadó
Linkedin / E-mail

A Corvinus Vezetés és szervezés Msc szakán végzett közgazdász, aki korábban egy  multinacionális cégnél informatikai szakemberként, majd a Virgo Systemsnél product ownerként tevékenykedett. Hazai KKV-k számára nyújtott stratégiai tanácsadások aktív tagja. Üzleti stratégia kialakításával, célpiac meghatározásával és üzleti modellezéssel foglalkozik.

Petrezselyem Péter
Falusi_Akos_kep

Falusi Ákos
Tanácsadó
Linkedin / E-mail

A Budapesti Gazdasági Főiskolán végzett közgazdász. Tanulmányai befejeztével az IBM magyarországi leányvállalatánál helyezkedett el, ahol pénzügyi területen dolgozott. 2016 végén csatlakozott a SmartCommerce Consulting csapatához, ahol elsődleges feladata üzleti stratégia kialakítás és tanácsadás senior tanácsadó vezetése alatt.